Snel contact of een afspraak maken?
Bel 0316 444 001 of bezoek ons op de Dijkgraaf 36 in Duiven.
De koffie staat niet klaar.
Die zetten we namelijk vers voor u.

Over ICT@Work

Op een website uitleggen wie je bent en waar wij voor staan is natuurlijk mogelijk, maar wij gaan liever in gesprek met u om ons voor te stellen. Op die manier krijgt u de mogelijkheid om onze passie voor ons werk en de sfeer binnen ons team te beleven.
Om een volledig beeld te krijgen, kunnen we u daarna in contact brengen met onze referenties.
Wij proberen niet alleen uw netwerkbeheerder of leverancier te zijn, maar willen u ook graag ondersteunen bij strategische keuzes t.a.v. de inzet van ICT.

Arjan van Dijk (Bos en Fauna): “Wij runnen een opleidingsbedrijf en webwinkel voor dierpreparateurs. ICT@Work regelt alles voor ons op ICT-gebied. Dus servers, netwerk, back-ups, beveiligingscamera’s, noem maar op. We groeien hard, maar ik hoef maar te bellen en dingen worden in orde gemaakt. Ik krijg goede adviezen, ook over de webshop, en spullen worden op tijd geleverd. Ze zijn heel veelzijdig. Ook bij storingen is één belletje genoeg. Ze loggen in en je probleem wordt opgelost. Ik vind het prettig dat bijna alles op afstand gebeurt.”

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak!

Is de Helpdeskservice van ICT@Work ook iets voor u of wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0316 - 444 007. Graag tot snel!