ICT@WORK levert verschillende diensten.
Hieronder treft u een kleine greep uit het brede scala van onze diensten.

Diensten en producten van ICT@Work

Wij staan altijd klaar wanneer het gaat om:

- Netwerkbeheer
- Systeembeheer
- Werkplekbeheer
- Backup en recovery
- Applicatiebeheer
- Cloudbeheer

Op zoek naar een maatwerk oplossing? Neemt u in dat geval even met ons contact op. Het kan namelijk altijd zijn dat er een bepaalde dienst niet of nog staat beschreven.

 

Netwerkbeheer

Wij beheren netwerken van verschillende klanten in diverse omgevingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in mobiele en draadloze/point to point verbindingen. Afhankelijk van de wensen van een klant kunnen wij diverse oplossingen aandragen, wat speciaal voor u bedacht en uitgewerkt wordt.

Systeembeheer

Op het gebied van systeembeheer kunnen wij hieronder alles gaan vermelden, maar in hoofdlijnen kunnen wij de volgende systemen beheren waaronder:
- Hyper-V / VMware
- Windows, Linux, IOS
- Office 365 / Google G-Suite

Backup en recovery

De backup van uw systemen en data is een onderwerp waar vaak te weinig aandacht aan wordt besteed. Middels onze inventarisatie kunnen wij de risico’s in kaart brengen en daartegen maatregelen nemen.
ICT@Work heeft een nieuwe manier van back-ups maken, waardoor wij in Office 365 een 'realtime' back-up kunnen maken. Wij leggen u graag uit hoe wij dit voor u in kaart kunnen brengen.

Cloudbeheer

Er wordt veel gesproken over de Cloud. Wat is dat? Wie is dat? Veel bedrijven horen de Cloud en willen meteen ook al hun informatie en applicaties daar naartoe verhuizen. De vraag die wij steeds stellen is of deze aanname wel volledig juist is? Wij zijn van mening dat er per bedrijf steeds moet worden bekeken welke vorm van Cloud er moet worden toegepast per bedrijfsonderdeel. De Cloud is niet van toepassing binnen elk bedrijf. Er zijn verschillende oplossingen zoals Private Cloud of gewoon een lokale server of NAS-oplossing op locatie. Wilt u hier meer over weten of een brainstormsessie inplannen?

Neemt u dan met ons contact op.

Applicatiebeheer

Wij beheren binnen het applicatielandschap van bedrijven diverse applicaties. Denk hierbij aan Office365, Videoconferencing, Sharepoint, Intranet en SQL. Wij ontwikkelen voor bedrijven applicaties voor diverse platformen. Dit ontwikkelen wij samen met EloPartner B.V. Voor het beheren van applicaties op tablets en telefoons gebruiken wij MDM. Er is veel vraag naar het ontsluiten van actuele data op mobiele apparaten. Ook hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden.

Werkplekbeheer

Werkplekken kunnen wij merkonafhankelijk installeren middels onze eigen installatiestraat. Met 1 druk op de knop kunnen wij bij elke klant een Windows PC installeren. Hierbij worden meteen de benodigde applicaties geïnstalleerd. Systemen zoals Apple worden bij ons op kantoor voorbereid en afgeconfigureerd op de werkplek van de eindgebruiker.

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak!

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0316 - 444 007. Graag tot snel!