ICT@WORK werkt samen met DELTA! Goed Nieuws voor de ondernemers van de bedrijventerreinen in Duiven!

DELTA Netwerk en ICT@WORK

DELTA Netwerk heeft de vraagbundelingsperiode afgesloten. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om u aan te melden voor een verbinding van DELTA Netwerk. Wij helpen u hierbij graag verder. Als in uw gebied DELTA Netwerk het netwerk nog moet aanleggen, dan heeft u nog de kans om dit tot in uw bedrijf te laten doen zonder dat hier voorwaarden aan verbonden zijn. U heeft dan op termijn de keus of u gebruik wil gaan maken van deze glasverbinding. Voor de activering zult u dan een bijdrage moeten betalen.

Enkele voordelen van de glasvezelverbinding van DELTA Netwerk

  • betrouwbaar
  • snel
  • betaalbaar

Bij nieuwe verbindingen buiten de vraagbundeling zal ook een vastrechtvergoeding in rekening gebracht worden vanuit DELTA Netwerk.

ICT@WORK is daarbij uw partner om deze inschrijving te realiseren. Neem gerust contact met ons op via 0316-444001 of info@ictatwork.nl

Voor iedereen bereikbaar

DELTA Netwerk en ICT@WORK zien dat connectiviteit via glasvezel de toekomst is, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Daarom hebben we de ambitie om naast de consumenten ook iedere ondernemer, samen met de telecomaanbieders, aan te sluiten op het supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk met een passend aanbod voor iedereen.

Samenwerking

DELTA Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Zij werkt in Duiven o.a. samen met ICT@WORK. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in Duiven binnenkort beschikken over supersnel en betaalbaar internet via glasvezel.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Neem dan contact met ons op!

Over DELTA Netwerk

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo’n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2025.

 

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak!

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0316 - 444 001. Graag tot snel!