TOUCHSCREENS / PANELS

Voorbeelden van touchscreens / panels die regelmatig bij ons besteld worden:

ICT@WORK is dealer van Newline.

Heeft u een touchscreen nodig voor uw vergaderruimte of voor het presenteren op beurzen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. ICT@Work bied verschillende varianten van de Newline touchscreens aan. Deze schermen hebben een uitermate hoge resolutie, een fijn helder beeld en een geweldige kijkhoek.

Implementatie
Na het kopen en het installeren van uw touchscreen is het van belang dat u snel aan het werk kunt met uw scherm. ICT@Work geeft na de installatie altijd een korte basisinstructie, waarbij de functionaliteiten die bij het aankoopgesprek besproken zijn aan u uitgelegd worden. Daarnaast leveren wij een korte handleiding met daarin specifiek voor uw bedrijf de informatie over de door u gevraagde functionaliteiten.

Newline RS Touchscreen

De Newline RS is een touchscreen dat alle basis functies van een touchscreen heeft en meer. Door de onderliggende android laag is het mogelijk om apps op dit touchscreen te draaien die normaliter niet onder Windows werken. Daarnaast zijn de ingebouwde cast en broadcast functionaliteiten simpel maar krachtig in gebruik om beeld te delen naar het bord en van het bord te delen naar ieder apparaat in de zaal.

Newline VN Touchscreen

De VN serie van Newline is ontworpen met bondedglass technologie. Deze techniek van fabricage maakt het mogelijk om de onderliggende weergavelaag direct op het glas te monteren i.p.v. dat dit ervoor wordt geplaatst. Hierdoor wordt een grotere kijkhoek bewerkstelligt en creëert men een nog helderder beeld als bij de RS serie. Ook dit scherm van Newline beschikt over de cast en broadcast mogelijkheid waardoor dit scherm uitermate geschikt is om te gebruiken in grotere vergaderzalen of lange conference ruimtes.

Newline X Touchscreen

De X serie van Newline is het neusje van de zalm als het aankomt op het gebied van groot formaat touchscreen. Deze schermen worden geleverd met een Bonded Glass oppervlak waardoor ze een perfecte kleurenreproductie hebben samen met een extreem grote kijkhoek (179° breed). Daarnaast bevat de X serie ook de cast een broadcast functie, met daarbovenop Newline Workspace voor Windows. Via deze app kunnen meerdere mensen samen werken op 1 scherm. Daarom heeft de X serie ook 2 geïntegreerde webcams en 4 ingebouwde microfoons.