TOUCHSCREENS / PANELS

Voorbeelden van touchscreens / panels die regelmatig bij ons besteld worden:

ICT@WORK is dealer van o.a. Viditouch en Promethean, LG, Samsung.

Heeft u een touchscreen/panel nodig voor uw vergaderruimte of voor het presenteren op beurzen, dan bent u bij ons aan het goede adres.
Wij adviseren u graag welke mogelijkheden er zijn met de verschillende touchscreens en wat op slimme wijze aan functionaliteit toe te voegen is.
Door de verschillende productlijnen en formaten van de borden is het voor elke organisatie mogelijk om een betaalbaar touchscreen/panel in huis te halen.

Implementatie
Na het kopen en het installeren van uw touchscreen is het van belang dat u snel aan het werk kunt met dit scherm. ICT@Work geeft na de installatie altijd een korte basisinstructie, waarbij de functionaliteit die bij het aankoopgesprek besproken is in detail aan u uitgelegd wordt. Daarnaast leveren wij een korte handleiding met daarin specifiek voor uw bedrijf de informatie over de door u gevraagde functionaliteit.

Vidi-Touch Navigator 84 inch 4K

De 84 inch Vidi-Touch vernieuwde Navigator is meer dan een touchscreen of een digibord. De Vidi-Touch Navigator gebruikt de beste IR-techniek gecombineerd met unieke sneltoetsen. Uw publiek geniet van de beste beeldkwaliteit terwijl u interactief presenteert met ongeëvenaard gemak.

CTOUCH Laser Air+

De Laser Air+ is een interactieve bord.
De Laser Air+ heeft perfect beeld en geluid, is heel gebruiksvriendelijk, werkt intuïtief en is zeer betrouwbaar. De Laser Air+ heeft een haarscherp beeld en een energiebesparende ambient-lichtsensor. Dat bespaart energie én geld.

Promethean ActivPanel

De ActivPanel biedt de meest natuurlijke schrijfervaring van de industrie met behulp van de uiterst nauwkeurige InGlass ™ technologie waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen samenwerken. Het ActivPanel maakt een intuïtieve tabletachtige ervaring mogelijk die gebruikers alle tools biedt die ze nodig hebben om zeer efficiënt en productief te zijn.

LG Ultra HD Interactive Digital Board 86TR3D

Met een groot 86-inch scherm kan het een breed beeldbereik bieden voor meer kijkers in de kamer. Het UHD 86-scherm biedt levendige beelden, duidelijke tekst en heldere videoprestaties voor een geweldige gebruikerservaring.

IPS-technologie biedt een consistente kijkervaring op
een kijkhoek tot 180 graden.

InGlass ™ touch is vergelijkbaar met die van mobiele apparaten, waardoor gebruikers een vertrouwd gevoel hebben wanneer ze het scherm aanraken, zodat ze het touchscreen comfortabel en accuraat kunnen gebruiken.

Samsung 82″ Samsung DM82E-BR  Touchscreen

Samsung’s DME – BR serie, een SMART e -Board wat een geavanceerd alternatief biedt voor het standaard analoge whiteboard met behoud van hetzelfde soepele en natuurlijk gevoel.

In vergelijking met projectoren en andere traditionele weergave technologieën, waarbij onderhoud en frequente lamp en filter nodig is zijn Samsung’s e -Board displays makkelijker te onderhouden en bieden een lagere total cost of ownership ( TCO ) .

Een all- in-One interactieve oplossing. Samsung DME – BR elimineert ook de noodzaak om een aparte dedicated pc aan te sluiten om met het scherm te werken. Uitgerust met krachtige tools voor samenwerking kan het display meerdere gebruikers koppelen om content te delen en tegelijkertijd te verwerken.

De combinatie van compatibiliteit, mobiele en multi- screen display -functionaliteit maakt de Samsung e -Board een krachtige tool voor elk kantoor.