Over Ons 2.0

Wie is ICT@Work

ICT@Work is een bedrijf dat 2 jaar geleden is gestart vanuit  ICT@School VOF dat al 9 jaar scholen ontzorgd bij het gebruik van ICT. Gezien de vraag om betrouwbare en betaalbare ICT oplossingen vanuit het MKB hebben we ICT@Work als naam toegevoegd aan ICT@School. 

De medewerkers van ICT@Work / ICT@School werken allemaal vanuit de visie dat ICT in principe storingsvrij moet werken en dat, in het geval er een storing is, dit zo snel mogelijk opgelost moet worden om de bedrijfsvoering van de klant niet in de problemen te laten komen. 

ICT@Work bestaat momenteel uit 5 vaste medewerkers en is hard groeiende. Door de samenwerking te zoeken met andere partijen kunnen we u adviseren over alle ICT gerelateerde vraagstukken en deze oplossingen eventueel implementeren.

Ons motto: “Wij denken in oplossingen

ICT@Work is anders dan andere ICT bedrijven. Ons uitgangspunt zijn de wensen van onze klant. Wij gaan daarbij altijd uit van een langdurige relatie en niet van snelle verkoop. U krijgt bij ons daarom een gedegen advies waarbij wij uitgaan van zich bewezen producten, waarbij we de betaalbaarheid niet uit het oog verliezen. Mocht er niet een standaardoplossing zijn voor uw probleem of uw probleem vraagt om een innovatieve oplossing, dan gaan wij voor u onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Daarbij kan ons partner EloPartner BV eventueel ook een rol spelen als het gaat om bijvoorbeeld een App of een (webbased) programma. 

Onze helpdesk staat op werkdagen altijd voor u klaar en beschikt over alle middelen die nodig zijn om uw probleem te verhelpen, maar ook na werktijd zijn we bereikbaar als er ernstige storingen ontstaan. 

ICT@Work heeft daarnaast de mogelijkheid om uw bedrijf volledig te ontzorgen op het gebied van ICT. Dit houdt in dat wij pro-actief uw systemen in de gaten gaan houden zodat problemen kunnen worden voorkomen voordat u (waarschijnlijk) weet dat ze er zijn. Zo wordt heeft u weer alle tijd voor het ondernemen in uw onderneming.