Over Ons 2.0

Wie is ICT@Work

Maak kennis met ons.
Op een website uitleggen wie we zijn en waar wij voor staan is natuurlijk mogelijk, maar wij gaan liever in gesprek met u om ons aan u voor te stellen. Op die manier krijgt u de mogelijkheid om onze passie voor ons werk en de sfeer binnen ons team te beleven. Om een volledig beeld te krijgen kunnen we u daarna in contact brengen met onze referenties.
Wij proberen niet alleen uw netwerkbeheerder of leverancier te zijn, maar willen u ook graag ondersteunen bij de strategische keuzes die u moet maken binnen uw ICT. Interesse gekregen? Maak dan via de knop hieronder een afspraak en kom langs voor en uitgebreid gesprek.

Ons motto: “Wij denken in oplossingen

ICT@WORK zorgt voor uw volledige automatisering van ondermeer: netwerk-, systeem-, en serverbeheer. Wij zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op uw ICT omgeving en dat deze up-to-date blijft op het gebied van besturing en beveiliging.
ICT@WORK werkt volgens het door onszelf ontwikkelde IAW Model, welke zichzelf in de praktijk heeft bewezen. Wij werken samen met onze opdrachtgevers om samen tot een goed plan te komen. Wij nemen in overleg zaken uit handen, geven advies waar nodig en zorgen voor transparantie binnen uw organisatie.
Onze kernwaardes zijn dan ook simpel: duidelijkheid en kwaliteit.