OPLEIDINGEN

ICT@Work voor een opleiding

Kantoorruimte IAW

Wij geven trainingen en opleidingen op het gebied van:
 – Sociale media
 – Office
 – Op maat ontwikkelde workshops voor bijv. administratieve pakketten
 – Videoconferencing
 – Gerichte IT-strategie workshops

Uw opleiding

Opleiding is binnen uw bedrijf een belangrijke factor voor uw succes. Met de snelle veranderingen en extra mogelijkheden binnen ICT is het een onderdeel geworden waar uw organisatie van kan profiteren. Het kan u helpen in de communicatie met uw klanten, maar het kan ook interne processen versterken en het samenwerken tussen verschillende afdelingen of personen verbeteren of in ieder geval makkelijker laten verlopen. Online platformen zoal G-suite of Office 365 kunnen daar een belangrijke rol in spelen.

ICT@Work verzorgt verschillende workshops om u te helpen om zoveel mogelijk te profiteren van nieuwe mogelijkheden die programmatuur u kan bieden. Wij stellen daarbij ook graag een maatwerk workshop samen die zorgt dat eventuele vraagstukken uit uw organisatie opgelost kunnen worden.

Neem even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Stage

ICT@Work / ICT@School heeft de laatste jaren al meerdere stagiaires een zeer leerzame stage kunnen geven. Stagiaires leren in zeer korte tijd zeer veel facetten van ICT-beheer. Wij bieden jaarlijks plaats aan een aantal MBO 4 stagiaires. Mocht je bij ons stage willen lopen, wacht dan niet te lang met het aanvragen van de stageplek, aangezien het aantal plekken beperkt is en vol is ook echt vol.

Voor een stageplek kun je een mail sturen naar info@ictatwork.nl met in ieder geval een motivatie en je CV.

Verhuur opleidings- en vergaderruimte

ICT@Work heeft in hun gebouw een goed geoutilleerde vergaderruimte. In deze vergaderruimte voor maximaal 12 personen is een touchscreen met separate computer aanwezig. Vanzelfsprekend is internet ook te gebruiken en hebben uw deelnemers via ons centrale draadloze netwerk ook een snelle en betrouwbare internetverbinding.

In de huurprijs is het gebruik van koffie, thee en water opgenomen. Hiervan kunt u tijdens de bijeenkomst onbeperkt gebruik maken.

Mocht u daarnaast een lunch willen nuttigen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.