LAPTOPKARREN

Laptopkarren & Charge towers die bij ons besteld kunnen worden:

Zioxi mobile device charge trolley

De door het Britse Zioxi vervaardigde laptop, chromebook en tablet oplaad kasten en karren zijn de ideale oplossing om al uw mobile devices op te bergen en direct op te laden. Door de ingebouwde traplader schakelt deze kar kleinere sets in als deze wordt aangesloten om overbelasting van het stroomnet te voorkomen. Deze verrijdbare kasten bieden de uitkomst als er meerdere groepen mensen gebruik maken van gedeelde laptops binnen uw bedrijf.

Zioxi BYOD charge tower

De Zioxi BYOD (Bring Your Own Device) Tower laadtoren is een perfecte uitkomst als u werkt met vaste computers op het werk maar mobile laptops voor thuis. Zodra werknemers aankomen op het werk kunnen zij hun laptop in hun eigen kluisje aan de lader leggen zodat deze aan het einde van de dag weer klaar is om met volle accu mee te gaan. Tevens beschikken deze toren over ingebouwde druppelladers waardoor een laptop nooit overladen kan worden.

De kluisjes worden standaard uitgerust met een sleutel slot, maar kunnen daarnaast ook worden uitgerust met een code slot of met een RFID kaartlezer waarmee deze dan geopend kan worden. De RFID variant kan ook worden gekoppeld met pasjes die al binnen het bedrijf worden gebruikt.

Helaas kunnen we niet ons hele assortiment van Zioxi producten op onze website weergeven. Graag nemen we deze met u, onder het genot van een kopje koffie of thee, bij ons op kantoor door.