IP CAMERA’S

IP camera’s die door ICT@Work geïnstalleerd worden:

Unifi Protect G3 Dome

UniFi Protect G3 Dome

De G3 Dome uit de Protect serie van Ubiquiti is een slanke en dunne dome camera die makkelijk aan ieder oppervlak kan worden gemonteerd. Doordat deze camera wordt gevoed via PoE is er maar 1 kabel vereist om de camera aan uw netwerk aan te sluiten (mits gebruik wordt gemaakt van een PoE Switch). Deze camera is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

UniFi Protect G3 Pro

De G3 Pro uit de Protect serie van Ubiquiti is een sterke en robuust gebouwde camera die door weer en wind kan. Deze camera heeft 3x gemotoriseerde optische zoom om iedere misdrager scherp in beeld te krijgen. Door zijn meervoudige montage mogelijkheid en single wire verbinding (PoE+) is het mogelijk om deze camera te voorzien van stroom en data over dezelfde kabel.

Ubiquiti unifi protect G3 pro
Ubiquiti unifi G3

UniFi Protect G3

De G3 uit de Protect serie van Ubiquiti is het kleine broertje van de G3 Pro. Deze heeft niet de gemotoriseerde zoom maar wel dezelfde beeldkwaliteit als de pro. Tevens wordt deze camera met 1 kabel aangesloten voor zowel stroom als data zodat installatie een eitje is. Tevens is de G3 ook wint en water resistent waardoor deze ook geschikt is om buiten op te hangen.

UniFi Protect G3 Flex

De G3 Flex is de kleinste camera uit het assortiment van Unifi Protect maar hierdoor doet hij zeker niet onder. Door zijn kleine formaat is deze camera uiterst geschikt om in kleine ruimtes en hoekjes te verstoppen. Tevens kun je, via een speciale adapter, de camera ook verzinken in een verlaagd plafond. Dit maakt de flex de flexibelste camera binnen het Unifi Protect assortiment.

a43cf7a1eaf357220e7c1975cdf1e819